Een carrière bij ACE

Wij zijn benieuwd naar jou!

De mensen waar we mee werken maken voor ons het verschil. Binnen ACE zijn we altijd op zoek naar nieuwe, gedreven collega’s. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Neem gerust een kijkje of er iets passend tussen staat. Mocht jouw nieuwe baan ertussen staan, dan kun je meteen solliciteren! Zie je niet direct jouw droombaan? Stuur dan een open sollicitatie naar hr@mp-ace.eu zodat we kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Alvast bedankt voor de interesse in ons bedrijf!

Onze collega's

Ton, QC Operator

Hoi, mijn naam is Ton en ben sinds 1 januari 2020 werkzaam bij ACE. Mijn geschiedenis in deze business begint in 1996. Eind november 2019 zag ik de vacature van QC Operator bij ACE voorbij komen welke mij meteen zeer aansprak omdat er een nieuwe fabriek werd opgestart. In deze functie kan ik, samen met mij collega’s, het laboratorium naar eigen hand opstarten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van apparatuur, schrijven van instructies, ondersteuning van de productie en R&D. Samen met mijn QC collega’s zijn wij verantwoordelijk dat de kwaliteit van het geproduceerde PP-materiaal gewaarborgd blijft. Hierin ligt mijn sterkte en ben ik blij dat ik elke dag met veel plezier en zelfs fluitend naar het werk ga. 

Mike, Logistical Operator

Hoi, mijn naam is Mike en ben sinds 1 april 2020 werkzaam bij ACE. In februari 2020 zag ik de vacature van logistiek Operator bij ACE voorbij komen. De vacature sprak mij meteen aan omdat de fabriek gloed-nieuw is en de fabriek nog opgestart moest worden. Samen met mijn team ben ik in een dienst verantwoordelijk dat de productielijnen blijven draaien. Ook ben ik samen met mijn logistieke collega's verantwoordelijk voor het laden en lossen van grondstoffen en goederen.  Ik ga dan ook elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Esmée, HR Officer

Hi, mijn naam is Esmée. In maart 2020 heb ik mijn master in HRS behaald en vanaf 1 juli 2020 ben ik werkzaam als HR Officer bij ACE. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte bij ACE voelde ik me meteen welkom. Wat het werken bij ACE voor mij zo leuk maakt? De korte lijnen en de leuke collega's met wie we er elke dag hard aan werken om van onze nieuwe fabriek een succes te maken. Wat ik ook interessant vind aan HR en mijn functie is de afwisseling en het leveren van een bijdrage aan zowel het personeel als ook de organisatie. We zijn een beginnende en groeiende organisatie en ik ben dan ook veel bezig met de werving en selectie van nieuwe collega's. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Ik kijk uit naar je sollicitatie!

In de media

ACE in het nieuws

Vanaf 2020 is onze productielocatie gevestigd op het Chemelot terrein. Onze opening heeft een aantal keer het nieuws gehaald. Iets waar we erg trots op zijn!

Mitsui Prime Advanced Composited Europe B.V.

Hoofdkantoor / Productielocatie

Contactgegevens

HR

Polymeerstraat 2

6161 RE Geleen

+31 (0)46 208 09 09

hr@mp-ace.eu